Ring: +47 932 14 808

Qing Solutions

Qing Solutions

Øk inntektene med den nye banebrytende betalingsløsning Qing Solutions. Løsningen er utviklet IT selskapet Technalia og Onity på jakt etter teknologi fra Qing Solutions.  Qing soultions tilbyr kundene deres en spennende og egendefinerte opplevelser under oppholdet og øker kundetilfredsheten.

Sikkert – Designet av sikkerhetseksperter til trygg menigheten din virksomhet og kunder

master card

Cashless – Rask og praktisk transaksjoner for både ansatte og gjester

Papirløst – Alle kvitteringer for kjøp sendes direkte som email, eller oppsummert ved slutten av oppholdet.

Up & Cross Selling – Skap nye inntektsstrømmer ved å samarbeid med nye og gamle samarbeidspartnere

Sporing av aktivitet og interesser – Sanntid og full revisjon på kundeadferd, profilering av gjester tilpassing tilbudene og få økt kunnskapen om kundene dine.

Produktbilde
Qing Solutions 

Qing er den første RFID / NFC * bærbare betaling og romnøkkel for hotell, fornøyelsesparker og cruiseskip, noe som gjør det mulig å tilby en spennende opplevelse for gjestene, øke inntektene, kundetilfredshet og kundelojaliteten.Qing hindrer svindel og åpner for kundedefinerte erfaringer gjennom bruk av armbåndet som igjen genererer nye inntektsmodeller og muliggjør gjesteprofilering, for bedriften.

Les mer

Qing tilbyr en bedre kundeopplevelse som gir sikkerhet og behagelige oppfattelser av betalingsløsninger, tilgang til begrensede områder eller tilrettelagte tjenester i hoteller, feriesteder og fornøyelsesparker, takket være bruk av det smarte armbåndet.Armbåndet er det eneste gjestene trenger å ha med seg, et lite som satt opp til å være det eneste de trenger, for å åpne rommet til døren, betale taxi, middager inngangsbillett på museum et utested; Qing er løsningen.

dekoder
Armbånd blir gjestens elektroniske lommebok og fylles opp med å forhånds betale med kontanter gjennom et finansielt system, eller knytte til en kreditt-/debetkort eller PayPal –konto for automatisk belastning ved kjøp. I tillegg kan armbåndet samt tilkobles til PMS (Property Management Systemet) som automatisk knytter gjestens betaling opp mot armbåndet de får utdelt.

qing betaling

 

Gjesten beholder armbåndet, som en suvenir og blir en ekstra form for markedsføring for bedriften. Men når oppholdet er registret som over, slettes all informasjon betalingsinformasjon o.l automatisk.

Last ned datablader

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Firma

Melding