Ring: +47 932 14 808

Traccess

Traccess

Over 7 millioner enheter installert verden over – brukt av blant annet AT&T, Verizon, US Bank, og sveitsiske jernbaneverket.

Med TRACcess® Manager systems gis det adgangsrettigheter og overføres sanntids tilbakemeldinger, til og fra smarttelefonen via det mobile datanettverket. Resultatet er online adgangskontroll med full revisjon, uten behov investering i ny infrastruktur for kommunikasjon.

Med TRACcess får du en praktisk og effektiv administrasjon fra sikre internettsider og slipper tidsforbruk og kostnader på omprogrammering av mekaniske eller elektroniske låser.

Les mer

Med TRACcess® eKey slipper man det som utvikler seg til stress og bekymringen rundt sikkerheten med tradisjonelle mekaniske nøkkelsystemer, uten på bekostningen av sikkerhetsrutiner og kommunikasjon med anlegget.

Ved anskaffelse av TRACcess manager eliminerer bedriften bekymringene og risikoen ved tap av nøkler, ved at alt kontrolleres online med TRACCESS eKeys.

Administratorer av systemet håndterer tilgangen eksternt fra et sentralt sted og nøkkelbrukere innhenter tillatelser fra SSL-sikret TRACCESS Manager-server, via mobilnettet.

System administratorer bruker så serveren til å endre tilgangsrettigheter for bruker fra hvilken som helst lokasjon via browser.

Selve programmeringen og oppdateringer av låsene er overføres fra serveren via app på smarttelefonene, som inneholder nødvendige oppdateringer eller endringer.

Alle eKeys utløper automatisk iht. egne innstillinger satt og blir rutinemessing oppdatert av TRACCESS manager, hver enenste dag.

Eliminerer risikoen for uautoriserte nøkler i omløp. Integrer TRACcess til eksisterende systemer. Full kontroll på hvem hva når, uavhengig av lokasjon.

Se Traccess Manager i bruk i vedlagt video lengre opp på siden.

Produktbilde
TRACcess eKey

 • Brukervennlig
 • Innovativ
 • Støtter Iphone, Android og Blackberry
 • Passordbeskyttet
 • Bluetooth 4.0 AES – 128 Bit encryption mellom app og enhet
 • Kommunikasjon med Traccess Manager database: SSL-secured (HTTPS)

Les mer - last ned datablader

Last ned eKey app for Apple

Last ned eKey app for Android

Adobe_PDF_file_icon_32x32Traccess eKey.pdf

Adobe_PDF_file_icon_32x32Traccess eKey Brosjyre.pdf

Igangsetting av TRACcess eKey

Vedkommende som trenger adgang til en Traccess enhet (dørlås, safe eller container) laster ned gratis applikasjonen Traccess eKey-appen ned på egen smarttelefon.

Eier av Traccess enheten tildeler via sin web-baserte Traccess systemadministrator, og aktiverer en nøkkel til personen som skal ha adgang. Aktiveringen fullføres i det personen som trenger adgang taster inn verifiserings-koden som blir tilsendt via mail eller sms.  Itillegg til verifisering-kode generer det en fire sifret pin kode som må tastes inn ved kommunikasjon med Traccess enheten.

Åpning og låsing av Traccess-enheter – Nøkkelholdere trykker på en liten knapp på Traccess-enheten, skriver inn egen PIN-kode på eKey-appen, og velger f.eks ‘’Åpne enhet’’. Noen Traccess-enheter kan programmeres til å forbli åpne, så nøkkelholder må personlig låse døren når de forlater området.

Dersom en f.eks har innleide tjenester og tjenesteleverandøren har Traccess Manager fra før, kan deres allerede aktiverte eKey nøkkel importeres inn i hvilken som helst database.

 

 

Betjening 1

Hovedtrekk

 • Bruk smarttelefon for å åpne TRACcess sine trådløse låser eller hvelv for å hente ut mekanisk nøkkeler
 • eKey gir tilgang selv når mobildekning ikke er tilgjengelig
 • eKey sender aktivitetsdata når telefonen er innenfor mobildekning
 • Mulighet for valgfrie e-postvarsler knyttet opp til alle eller bestemte installasjoner
 • Nøkkelautorisasjon styres sentralt via web browser
 • Mulighet for jobbnotat og notifikasjoner om når og hvem som forlot eller har området
 • App er tilgjengelig på engelsk, fransk, spansk og tysk språk

Oversikt

Traccess eKey-appen bruker kraften og teknologien til en smarttelefon for å åpne TRACcess-låser og hvelv. Appen bruker telefonens Bluetooth-signal for å kommunisere med trådløse Traccess-enheter, og bruker telefonens mobile datadekning for oppkobling for å overføre data og informasjon om bruk tilbake til Traccess manager-systemet.

 

Egenskaper

Håndter dørlåser og nøkkelhvelv – autoriserte nøkkelholdere bruker Tracces eKey-appen for tilgang til dørlåsene og hvelv fra egne smarttelefoner. Alle brukere er individuelle og kan ha ulike adgangsrettigheter til å  låse opp en enhet, låse den igjen om nødvendig, kontrollere hvem som brukte låsen eller hvelvet sist, og skrive ned ‘’status’’ via jobbnotat når stedet forlates. For igangsetting og programmering av flyttbare enheter, tildeles brukere «Installasjonsmodus» som lar de åpne,teste og tilskrive enheter til installasjoner etc.

Real-time kommunikasjon – Dataopplasting forgår real-time via smarttelefonens mobile internettilkobling. Notifikasjoner om aktivitet kan bli sendt til opptil 20 epost-adresser.  Selv uten mobildekning fungerer E-key appen upåvirket t og lagrer opp til 100 hendelser, som overføres automatisk ved gjenopprettet dekning.

Sikkerhet

Nøkkelholdere må ha en autorisert nøkkel samt kunne egen PIN-kode for å åpne en Traccess-enhet. Kommunikasjonen foregår gjennom AES 128-bit encryption. Nøkler har en standard varighet på 48 timer og blir fornyet automatisk hver 24 time.

Produktbilde
Trac-Box BT

 • Sikker og trådløs drift
 • Lett og billig installasjon
 • Stor nøkkelplass
 • Elektronikken er beskyttet mot vær og miljø, og er svært solid mot tukling eller feilbruk
 • Siste 100 aktivitetshendelser lagret

Les mer - last ned datablader

Trac-box wm250x250Trac-box.JPG_cr250x250

Adobe_PDF_file_icon_32x32TRAC-Box BT Smart With Housing.pdf

 

Oversikt

TRAC -Box BT Smart lagrer flere konvensjonelle nøkler og adgangskort i en robust nøkkelcontainer.

Enheten kommuniserer gjennom både Bluetooth® og infrarøde, trådløse teknologier for kompatibilitet med alle trådløse TRACcess® elektroniske nøkler .

Hver gang en autorisert TRACCESS-nøkkel åpner en container, er en oversikt over aktiviteten lagret i både TRAC -Box BT Smart og TRACCESS nøkkelen .
Nøkkelen sender aktivitetsloggen til TRACCESS Manager-systemet med omfattende revisjonsspor for både lokasjon/sted, og og nøkkelaktivitet .

Egenskaper

TRAC -Box BT Smart er enkelt og billig å installere. Kommunikasjon er levert av nøkkelen, så ingen ledninger eller infrastruktur for kommunikasjon er nødvendig. Den mottar både Bluetooth og infrarød trådløs signaler. En svært solid konstruksjon gjør at den tåler tøffe værforhold og krever ikke pågående vedlikehold.

Betjening

Nøkkelholdere trykker på bunnen av nøkkelboksen for å slå på mottak for Bluetooth-signal . Trådløse nøkler, som for eksempel eldre smartphones som kommuniserer via infrarød teknologi, trenger ikke å slå på mottak for Bluetooth.
Nøkkelholder velger så ‘’Åpne enhet’’ på nøkkelen (mobilen), og taster inn gyldig PIN-kode. TRAC -Box BT Smart erkjenner signalet med et blinkende LED-lys, og slipper nøkkelen container ved bunnen av enheten. Enheten beholder så en historikk med nøkkel-ID og dato / klokkeslett av aktivitet. Nøkkelen registrerer Nettstedet ID og dato / klokkeslett, og overfører data med nøkkel-ID til TRACCESS sjef system.

Betjening 2

Produktbilde
TRAC-Vault BT

 •  Sikker, trådløs drift
 •  Angrepssikker
 •  Sporingsaktivitet
 •  Stor kapasitet
 •  Lett å installere eller ettermontere
 •  Valgfri sabotasjebryter

Les mer - Last ned datablader

Adobe_PDF_file_icon_32x32TRAC-Vault BT.pdf

Oversikt

Den trådløse Trac – Vault BT kan åpnes med TRACcess e-key fra en smarttelefon, og gir en real-time aktivitetslogg.
Nøkkelhvelvet er testet og laget for å motstå angrep, og kan holde flere mekaniske nøkler og adgangskort.

Egenskaper

Trac Vault BT, konstruert i stål , er bygget for å tåle mye motstand og eventuelle forsøk på å bli brutt opp. Den er malt i tøff, svart pulverlakkert maling, som tåler all slags vær og miljø

Kommunikasjon og strøm er gitt av Traccess trådløse nøkler, så ledninger er ikke nødvendig.
Trac Vault BT er boltet og forankret til en permanent overflate.
Vi kan også tilby å montere Trac Vault gjennom veggen for enda høyere sikkerhet.

Trac Vault BT kommuniserer gjennom både Bluetooth og IrDA trådløs teknologi .
Autoriserte nøkkelholdere taster inn en PIN – kode på nøkkelen (mobilen) for å aktivere låsen. Vaulten kan kobles opp til ditt alarmsystem.
Nøkkelholdere som bruker Traccess eKey-appen på en smarttelefon utveksling informasjon via telefonens Internett-tilkobling.

Betjening 3

Produktbilde
Trac-lock BT

 • Sikker, trådløs drift
 • Integrer med eksisterende alarm eller elektroniske systemer
 • Lett å installere eller ettermontere
 • Solid utvendig
 • 800 hendelser lagret i aktivitetsloggen

Les mer - last ned datablader

Adobe_PDF_file_icon_32x32TRAC-Lock BT Smart.pdf

Oversikt
TRAC -Lock BT Smart med alarm består av et grensesnitt montert på utsiden av en dør for å kommunisere med en TRACcess® elektronisk nøkkel, og en generell kontroller montert på innsiden av døren som tillater kun autoriserte brukere å åpne den. Det kan integreres med eksisterende tilgangskontroll , CCTV og sikkerhet alarmsystemer.

Både når døren åpnes, og låses, registreres når kontrolleren er programmert til ‘låst»-modus . Et revisjonsspor som viser enhetens informasjon/aktivitetslogg er tilgjengelig gjennom TRACCESS Manager, som er web-basert.
Programmering er levert til TRAC -Lock BT Smart gjennom en TRACCESS trådløs nøkkel. Vanlige programmeringskommandoerer er Alarm På / Av og Låst / Ikke Låst.

Egenskaper

Fleksibel konfigurasjon – TRAC -Lock BT Smart med alarm er montert på en dør for å kontrollere elektroniske aktiviteter. Det inkluderer et relé for skifting eller utløse en alarmsone . Standard ( ikke- trådløs )-versjonen er lett å ettermontere ved å erstatte det eksisterende grensesnittet med trådløs bezel-grensesnitt.
Batteri eller AC Power – Åtte utskiftbare batterier gir backup-strøm til kontrollenheten og kan brukes som primærstrøm hvis ingen AC er tilgjengelig. Bezel-grensesnittet er drevet av et litiumbatteri.
Batterier er bevart/har svært lang levetid fordi Bluetooth® mottakelse aktiveres kun når brukeren trykker på ON-knappen. Lavt batteri aktiverer en advarsel i både TRACCESS admin-systemet og TRACCESS-nøkkelken, som gir beskjed om når batteriene bør skiftes ut.

Betjening
TRAC -Lock BT Smart med alarm bruker TRACCESS-kontrolleren til å låse og låse opp døren mens den overvåker aktiviteten rundt eget bruk. Det inkluderer et relé som kan brukes for en rekke applikasjoner, som skifting eller utløsning av en alarmsone, låse opp låsen (frem til du selv ønsker å låse igjen) eller utløse en overvåknings-recorder. Alt dette gjøres med med TRACCESS-tasten.
Kontrolleren er fastkoblet til strøm og inneholder åtte ( 8) Alkaliske AA- batterier for backup.

 

Betjening 1

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Firma

Melding