Ring: +47 932 14 808

Våre samarbeidspartnere

Adlock Norge AS holder til i Oslo og har som mål å være en landsdekkende leverandør av elektroniske låser og løsninger. Med målgruppen primært bestående av Energi og telekom, hotell, kontorer og offshore har vi inngått samarbeid med engasjerte serviceinnstilte samarbeidspartnere, spredt over hele landet. Med vårt og deres engasjement og serviceinnstilling, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder der vi tilbyr rådgivning, opplæring, prosjekt- og driftstjenester.

Etterspørselen etter Adlock Norge AS sine tjenester kommer hovedsakelig fra hotell i alle størrelser som er underlagt blant annet kravet om tilbakerømningsfunksjoner på deres låser, eller andre bedrifters behov for nøkkelhåndtering og pålitelige systemer. Hos Adlock Norge AS svarer vi gjerne på alle spørsmål du måtte ha om våre produkter, systemer og tjenester. Våre samarbeidende låsesmeder står også klare til å hjelpe deg med hva enn du skulle lure på.

Har du behov for teknisk dokumentasjon, eller ønsker du å oppdatere deg på våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt eller laste ned informasjon for de løsningene du er på jakt etter.

Noen av våre partnere

Marvik

Vi er Rogalands eneste totalleverandør av sikkerhetsprodukter. Gjennom tilllitsfullt samarbeid med dyktige leverandører kan vi levere de riktige produktene til fornuftige priser. Hos oss kan kan du være trygg på å møte dyktige medarbeidere som kan sitt fag. Våre ansatte holder seg løpende orientert om hva som skjer i bransjen.

Låsservice Ålesund AS

Syv ansatte med fem servicebiler som opererer over hele Møre og Romsdal, samt Sogn og Fjordane. Alle ansatte er låsesmeder, per dags dato har vi tre personlige medlemmer i Norsk Låsesmedforening.

Onity

I over 30 har Onity – som nå er en del av UTC Fire & Security – levert og utviklet låser med sikkerhet og brukervennlighet for mer enn én million kunder. Våre systemer og låser er å finne på mer enn 30 000 eiendommer og gir sikring til mer enn 5 millioner hotellrom verden over.

Supra

Supra er en ledende, global leverandør av nøkkel management systemer. Supra tilbyr innovative løsninger for eiendom, eiendomsforvaltning og industrielle sektorer. Supra dekker et bredt spekter av systemer som åpner for autoriserte individer å ha enkel og sikker tilgang til akkurat der de må.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Firma

Melding